trött och sjuk elin

Hej på er!

Förut åkte jag & mamma till farmor. Hon fyller 80 år idag! woho grattis! Pappa kunde inte följa med eftersom han är i skåne.. ?

Jag är fortfarnade sjuk.. så nu ska jag göra ordning mig för natten. Goo natt alla!♥

Såhär såg jag ut ikväll;

Hur trött ser jag inte ut?! haha trött och sjuk elin..!




ny människa ;)



Hej!

Nu känner jag mig fräch igen. Har just kommit ut ur duschen. Just nu sitter jag med ansiktmasken på.
Nu ska jag gå hem till malin och hämta papper m.m som vi fick i skolan idag. För imorgon har vi coachningdagar och ska vara hemma i 2 dagar och jobba hemma! :)
Fast nu ska jag gå och tvätta bort ansiktmasken. Haha kommer ju skräma livet ur folk annars. Kram

outfit



Såhär såg jag ut i lördags på farmors 80 års kalas!

* topp - JC
* tjol - H&M
*converse
* smycken - gina & göteborg . Örhängen - H&M


NEW







detta köpte jag i Gävle! :)
Både koftan och kjolen är köpta på H&M.
199;-  koftan
249;- kjolen

farmors 80år kalas!

hej!

Tänkte berätta lite om i lördags.

Då hyde vi en lokal i gävle vid vattnet för att fira farmors 80 års kalas. Hyrde kockar som  lagade mat och de blev underbart gött! Pratade med alla , alla var så trevliga och roliga! :d kul att träffa dem igen. De var länge sedan sen sist. Farmor var jättte glad. Hon fick presenter, pappa hade gjort ett bildspel som visades på en stor duk, mamma och syster sjöng en låt som de skirit. (jätte bra) sen sjöng de andra låtar också :) viste ni att mamma har uppträdit på liseberg ? haha!
kvällen slutade vid 1 då blev de att gå hem. Sen sova.

Här är lite bilder från kvällen;


jag och syster


jag & maja , kusinen


malin rådberg , elinr ådberg , peter rådberg , anita rådberg , magnus rådberg och maja rådberg


skåååål!


här var jag en aning kissenödig! hehe

Kjolen jag har på mig är ny. Köpte den i Gävle. Köpte även en vanlig svart kofta.




sjuuk

vaknade med huvudvärk , ont i halsen och fökyld. Åkte inte till skolan idag.

Nu sitter jag och kollar på amerikcas next topp model :) nu ska jag gå och ta 3:e huvudvärks tabletten för idag! kram

framför mina ögon finns inget kvar

fett sur. As arg.
ALLA mina bilder på min data är borta! B-O-R-T-A! mamma lämnade in datan för den skullelagas eller något (hon sa att de var bilder där till dem) sen nu när jag fick den tillbaka så var ALLT på datan borta. Alla porgam jag laddat ner , alla bilder.. så j*vla ledsen är jag nu. De var bilder från hela 2009 och 2010. De kanske låter lite? men jag laddade in bilder varje dag. Även om jag inte la ut alla på bloggen.
De fanns bilder där som betydde vändligt mycket för mig. Morfarsbegravning, kvällar och nätter med de jag älskar mest, resor , hela sommaren..
Min kamera gick ju sönder i sommras med massa bilder också. Aja, bloggar inte mera idag. Vi hörs imorgon♥

Nu ska jag gå och sura. Puss på er


varmt

hej på er. har kommit hem från skolan nu och sitter i uterummet och håller på att svattas ihjäl.  solen skiner rakt in här och det blir som en bastu. jag orkar inte röra på röven.. haha. SEN SKA KANSKE JAG OCH MAMMA (HUR BLEV DE STORA BOKSTÄVER NU DÅ? HAHA. JAG MOBILBLOGGAR ;) ) SKA ÅKA NER TILL SLUSSARNA OCH TA EN FIKA OCH KOLLA RUNT. FÖR DE HAR TYDLIGEN TÖMT PÅ VATTEN? HAHA. NU SKA JAG UT TILL STAMPE. PUSS PÅ ER.
 HAHA JAG GICK FÖRUT FÖR ATT TA EN BILD! :D

Mobilblogg

hej bloggen! för en halvtimma sedan lämnade vi karlstad, malin och kristoffer. det kändes så konstigt. i trapporna upp till lägenehten var hon med oss. sen på vägen ner för trapporna var hon inte där. men de är ju bara 2 timmar mella trollhättan och karlstad men endå.. de är en bit. nu sitter jag i bilen och de är ungefär en och en halv timma kvar hem. snart blir de in på närmsta mc donalds. resan är lång hem. hehe. kram

mobilblogg-påväg till karstad

HEJJ, IMORSES CHEKaDE VI  UT FRÅN HOTELET. SEN ÅKTE VI TILL NÅGRA VI KÄNNER OCH FIKA LITE. NU SITTER JAG I BILEN PÅVÄG HEM. FAST VI SKA TILL KARLSTAD FÖRST, OCH LÄMNA MALIN. HON FLYTTAR IDAG!! DEN KOMMER KÄNNAS TOMT UTAN MALIN.. JUSTE, VI ÅT MAT PÅVÄGEN NU. TOG SOM VANLIGT KÖTTBULLAR. HAHA. MEN NU MÅR JAG FETT ILLA. HÖRS SEN PUSS

mobilblogg

 HEJHEJ. JUST NU SITTER ALLA I BILEN OCH ÄR UTE PÅ EN SIGHTSEEING. HÅLLER PÅ ATT KOLLA VAR PAPPA VAR FÖDD OCH DÄR FARMOR BODDE OCH SÅ. :) SEN VID 6 BÖRJAR JU PARTYT FÖR FARMOR. HAHA. KRAM.

mobilblogg - shoppar

HEJHEJ. JUST NU ÄR VI UTE OCH SHOPPAR. SNART BLIR DE ATT FIKA NÅGONSTANS. SEN OM EN TIMMA SÅ SKA VI MÖTA UPP MIN KUSIN. SNABB UPDATE LIXSOM. HAHA. KRAM

mobilblogg

sover ni? jag sover inte nu men jag har sovit lite. hihi. vi är framme i gävle om en kvart. dä ska vi checka in på hotelet! :) när jag gjort ordnig mig ska jag sova. haha man blir trött av att åka bil. 6 timmar tog bilresan. aja godnatt alla. kram!

mobilblogg!

 HEJHEJ. HUR MÅR NI? SJÄLV MÅR JAG BRA , FAST SNART BLIR JAG NOG ILLAMÅENDE . JAG ÅKER NÄMLIGEN BIL! JAG SKA ÅKA I 5TIMMAR TYP. JAG SKA TILL GÄVLE ÖVER  HELGEN. SKA BLAND ANNAT FIRA FARMOR SOM FYLLER 80 ÅR! SEN BLIR DE JU SHOPPING OCH FIKA SÅKLART. HIHI :) VI KOMMER KOMMA FRAM GANSKA SENT IKVÄLL SÅ DÅ VLIR DE BARA ATT SOVA. MEN IMORGON BLIR DE SHOPPING BLAND ANNAT SEN KL.6 SÅ BLIR DET FIRA FARMOR. HAHA. MEN NU SKA JAG LÄGGA UNDAN MOBILEN SÅ JAG INTE BLIR FÖR ILLAMÅENDE. NU BLIR DE IN PÅ EN KIOSK OCH TAGGA GOOODDIIS OCH FÄRDIG POPPADE POPCORN! UNDRBART. KRAM .

fotboll nu

Hejj :)

Förut drog jag tilll malin en stund. Käkade där och kollade på film. Nu ska vi på träningen som börjar kl. 5. Fotboll på G..

haha jag och malin förut idag

'

Hej !♥

Hemma från skolan nu. Väntar på att pappa ska komma hem med käk ;)'

Senare vid 5 blir de nog att dra och träna fotboll.



kram!

 


hejsvejjs

sticker till malin nu ! :d

kram !

slutar halv 4 varje onsdag!



helluu

Hemma från skolan nu. Sluta halv 4!
Nu blir de käk sen kanske slusscafét med syster . Eller så tar vi det imorgon få se på det.. :d
föresten, vet att bilden är sööötiis♦


fortet

¨

sitter och kollar på fångarna på fortet! :d

mobilblogg

hejhej. har just ätit mat. känner mig riktigt seg idag. och sen blir de träning vid 5, fotboll. ååårkar inte.. men jag tror att det blir joggning för planerna hhar blivit för blöta. nu ska jag gå och sätta på mig fotbolls / joggingkläderna. kram!

blöööööööt

2:a dagen klart!
haha. Dagen va lung och fin. Började med tipspromenad med bästa gruppen. Såklart vann vi, ;) jag var ju med så vad annars ? hehe.
På eftermiddagen skulle de varit brännbollturnering , men de blev instält. Så de blev film istället.
Sen cyklade jag hem. Herregud va de regna här på slutet när jag cykla upp på min gata. Var helt blöt i håret och de gjort typ lite ont när regnet nudda mig.. ;)
Nu är ja home och pappa står i köket och lagar mat till mig. hiih.
Kram!

tog några cambilder men de blev katastråf så de fick bli en gamal bild, hehe

första dagen avklarad! nu väntar andra..

Första dagen klar i skolan nu då. De var en chill skoldag. De ända vi gjorde va typ att göra tröjjer och skära rulltårta till halva skolan.. ;) Slutade vid ett idag.

Har inte gjort så mycket efter jag kom hem från skolan. Känns så konstigt att skriva de nu,( kom hem från skolan.. haha! )

Nu ska jag gå och göra mat och se var stämp tog vägen. Kram!

dagens outfit kanske kommer sen

mobilblogg

har inte fattat det en men sommarlovet är över..

till kusinen!




hej och hej då typ.. ;) nu sticker jag och the famillyyy till min morbror som fylde år igår! :)
Klänning - gina
smycken - gina

Ha det gött kram!♥

bara för jag har ett roligt liv..




Hittat roliga efekter (Y) :d

kort

Hej!

Idag har jag varit på överby med mamma. Köpte en pennväsare! haha. Nu sitter jag i syrrans rum och tar lite kort med hennes cam ;)



jag längar lite efter halloween! ;)

NEW STUFF

Hehej :)

Nu har jag kommit hem från en underbar kväll med malinohlsson, theresekarlsson , sarasikström och emmanyden! :d fast jag hade ju ont i huvudet hela kvällen (!) så det var ju inte så jätte kul precis..

Idag var jag ju på torp. Där fick jag med lite grejjer hem;






♥väska - accent 399
♥tröjja - JC - 249
♥lite smått och gott från glitter och någon affär jag glömt namnet på , hehe

Sen blev de ju att äta på restaurangen! wohoo tar alltid samma varje gång. KÖttbullar! haha!



Nu ska jag sova. God natt! =)

out

Nu drar jag ut och träffar mina tjejer :) ! kram

god natt!

Hej! Förut så lagade jag och sara köttfärsås! :d hela köket va katastrof! Sen kom lilla malin. Då gick vi ut på en promenad. Flumma runt lite med min boll med små söta hjärtan på. Ville värkligen ha med den på våran lilla promenad. Fast den blev inte en så "liten". Vi följde sara hem till hennes mamma. Sen när jag & malin va på G hem så började de ösregna! haha jag frös eftersom jag bara hade shorts och en tunn kofta på mig. När jag kom hem blev det att skutta in i duschen.

Nu ska jag göra ordning mig för natten sen bler det att sova. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till torp med mamma och syster. Sen skulle vi träffa några mamma känner. Kram♥


saaaaaaaaaaaaknar mitt hår!


regnar

Hej. Som sara skriv förut så drog vi och kolla på en match på TFK förut. Men vi drog lika snabbt som vi kom för de började regna, haha.

 

Nu är vi hemma hos mig och sara ställer frågor till mig! haha ;) känner att jag inte ska ta upp dom här, eller vad säger du sara ? haha!♥

 

När siss och kp kommer hem från deras joggingtur i regnet så ska vi allihopa så gulligt stå i kökrt och laga köttäfrsås! :d:D:D kramiiiis 


sara / det var ett tag sedan ..

hej alla elins läsare .

det var allt ett tag sedan jag slängde in ett inlägg här på elins blogg så tänker passa på nu medans jag är hemma hos henne eftersom jag inte kommer åt hennes blogg annars ? i alla fall så bad elin mig att säga till er att vi nu drar för att kolla på match så vi kommer nog ganska lagom till andra halvlek kan ja tro ? senare ikväll har vi inga direkta planer vad jag vet . ha det bra / sara www.ssarasikstrom.blogg.se


home

Hej!
Nu är jag & sara hemma från överby. Ingen av oss köpte någonting! förutom en gooood fika från espresso house! Underbart gött! På överby försökte jag hitta en skolöväska men hittade ingen. :(

Efter överby åkte jag , sara och hennes mamma till sportlife och solade. Fast jag solade inte. Jag satt i solariumet och kolla in sara och drack min goda milkshake! hehe.

Kram!♥

överby

Nu åker jag till överby tillsammans med sara. :)
Jag just nu;

saknar mitt hår!

*lilablå kofta - hm
* vit linne
*jeans - gina
*smycken

godmorgon!

God morgon. Nu sitter jag i soffan och kollar på de ljuva havslivet! :d haha. Jag (och pappa) skulle hämtat upp sara kvart i 11 för att sen åka till överby. Men pappa ringde och sa att han var tvungen att åka till uddevalla :( så vi ska åka vid 12 istället. Nej men nu blir de frukost. Är hemma själv. hihi. Kram♥

film


jag&malin på min systers student


Hej. Just nu sitter jag i soffan och äter popcorn. Stampe hoppade just också upp! :d sötiis.
Snart blir de att byta sängkläder och kolla på en film. :)
Ha en fin kväll alla. Kram♥

tränat


HAHA såhär såg jag ut när jag var bollkalle för FCT igår!´

Hej♥

Nu har jag precis kommit innanför dörren. Har ju varit och tränat i en och en halv timma med huvudvärk. Men jag kämpade på och var med på hela. Nu ska jag skutta in i duschen och sen väntar mammas goda köttfärsås! :)
Kramar!

kort

Hej nu är jag hemma från stan. Jag har klippt mig så här blev det.
före:


efter:

Jag tyckte det blev lite för kort.

Men nu har jag brotom. måste byta om för min träning börjar kl. 5 :) kram

klippning!

hejhej (:

Nu drar jag och malin ner till stan. Jag ska klippa mig och sen blir de att gå i affärer och kanske en glass? hihi.

Såhär ser jag ut idag;


*vit linne - gina
*vit kofta - hm
*jeans - gina
*halsband - kommer ej ihåg
(ringar) * göteborg och gina
*örhängen - hm

hej

Hejhej.

HAHA att vara bollkalle för trollhättans fotbollslag det var piiinsamt! haha stog där som ett fån och delade ut bollar till spelarna när de själva hade skjutit ut dem. haha nej nästa gång får de gå och hämta sina bollar själva! ;)

Nu sitter ja i köket och äter kvällmat. Snart blir de duschen! Imorgon ska jag klippa mig. hihi. Hörs imrgon. Kram


bollkalle!

Nu sticker jag och malin till edsborg och ska vara bollkallar till FCT! Matchen börjar 7. Kram


snabb update var jag är

Hej!

Nu är jag hemma hos sara med min brudar. VI planerar.. ;) kram

matchh


haha en ful bild som jag tog med jossans data förut

hej. Just nu är jag hemma och äter. Snart blir det att dra iväg och kolla match på edsborg (matchen va vist på edsborg sa emma, haha) Sen blir de hem till ohlssons och kolla film med malin jossan och anna. Vi♥

hos malin




hejhej. Nu är jag hemma hos Malin. Lånar jossans data medans dom äter.
Sen vet jag inte vad som händer ? kanske åker bort till tfk och kollar någon match. Men de känns inte så lockande eftersom regnet ligger i luften.. ;) haha. Då blir de tjocktröjjan och åker på och paraplyet! gulligt.
När pappa messar så ska jag också äta food. Börjar bli lite hungrig. Magen kurrar. haha!
Kram

hejhej



Nu sticker jag till malinohlsson♥ kram!


minishopping




Hej♥
De på bilderna över fick jag med mig hem idag. Ett par gulliga ringar och tofsar. En liten minishopping.
Sen blev de ju en fika också, hehe. På espresso house såklart.
 tog de gamla vanliga

Nu är jag hemma och ska snart äta sen till malin hade jag tänkt. hehe. Hon vet inget men de klart hon vill va med mig (A)
Kram

stan

Hej! Nu ska jag åka ner till stan och fika med tessan sara och maliin♥ Sen kanske vi går ini några affärer med.
Såhär ser jag ut idag;

trött elin just nu.

* kofta (ny) millers
* vanligt svart linne
*jeans - gina


vaken



God morgon♥

 

Igår så låg jag & min syrra och snacka om allt och livet. Somnade vid 2 tror jag. Jag somnade i hennes säng.♥

Nu sitter jag och kollar på tv. Idag vet ja inte vad som händer? kram


NEW STUFF

Detta fick jag av mina syster idag :)

*En till av mina favoritkoftor! Har 2 nu. woohoo. Älskar dem♥
*och en bodylotion , luktar underbart gött.

 




2 snabba bilder på hur den nya turkosa (?) koftan ser ut!
Malin är fotografen.. 



God natt. Inge mera bloggande idag inte. hehe






malin x2 är home!

MIN SYSTER ÄR HEMMA! woohoo. Hon har varit i stockholm i en hel vecka med sin pojkvänn. Hon hade med sig lite grejjer hem till mig♥ aww. 
Hur kommer de gå när hon flyttar i slutet av augusti? Ända till kalrstad ska hon flytta med kp. Jag kommer åka upp till Karlsdag varje helg. hehe.

Nej men nu har ohlsson anlänt. Ikväll ska vi mysa och kolla på tv + popcorn. De blir inget bus idag för malin fick ju en sprak idag på matchen. :(haha!


malinrådberg , elinrådberg , malinohlsson


home

Hemma från matchen. Förlust med 2-0. Men jag tyckte vi kämpade på bra med tanke av att det var våran första match efter sommaren! Som tröst står min lilla mamma i köket och lagar pannkakor åt mig. :) hihi.
I andra halvlek gjorde jag en riktigt finfin entre. Det fattades en spelare i vårat lag. Det var ju såklart jag som hade glömt att gå in på planen. Jag satt så bra där på avbrutar bänken men nejnej.. När jag var ute på planen (haha alla kollade på mig! typ vem är idioten som glömt gå in på planen?) och så skrev mina lagkamrater "eliiiin tröjjan!" jag kollade ner på min tröja men det var väl inget fel på den? Den så mäkte jag att jag hade satt upp hela tröjan i mitt ryggskydd! haha. Wow , vilken entre. Typiskt moi.

Nej men nu ska jag ta in stampe och berätta för honom hur matchen gick. Sen blir det pannkakor.
Kram!

jag just nu, blev lite mörk

match nu

Hejhej. Det är samling om 10 min på tfk! Vi ska iväg till lilla edet och spela match. Ha det gött kram!

just nu..;



hör ni någon som skriker så är det jag. Just nu har jag en klättrande malin på mig som sätter sin haka i min axlar så de kyklas som fan! haha. De jag har skrivit nu (den översta raden) tog ca. 2 min! HAHA! malin.

Bilder där uppe är tagen för sisådär 5 min sedan.. kramis på er


come on!

Hejhej (:

Väntar på den snabba malin.. haha vad håller hon på med ? de kan man ju börja undra. När hon kommer (ska bannemig ta att ringa henne nu! hehe) så ska vi mysa och käka god mat♥


snabb bild på hur jag ser ut just NU

ha det gött kram på er!




snabbis

nu ska jag börja göra ordning mig. snart kommer malin då måste man ju va fin.. ;) puss

god morgon

God morgon♥

Sitter framför TV:N och kollar på "det ljuva havslivet på disneychannel" haha. Tv:n är typ på högsta volym för utanför fönstret är de arbetsgubbar som lagar altanen lite. De var något fel.
Snart blir det att gå ut i köket och fixa frukost.
Idag ska jag spela match..
Hörs sen! puss'


miss you

idag var det exakt ett år sedan min morfar dog. Saknar dej!♥

MYS IKVÄLL

Har just kommit ut ur duschen. Smört in mig, tagit på kläder och satt upp håret i en knut. Nu ska jag , malin & jossan till jätten och köpa göttgött till ikväll. Sen ska vi se på film och mysa! :)
Hörs ikv eller imorgon. Kram




favoritfilmen i repris

Hej blogga.

Imorses åkte jag till sara en snabbis för att snacka lite med henne. Hon har just kommit hem från färjelandacup. Sen åkte jag till malin. Där blev de brottning , sen film men malin & jossan. Den som vi hyrde, the first time, underbar film!


Så mysigt vi hade det när vi kolla film, hehe

Sen in på jossaans rum och dansa loss lite. Nu är jag hemmma och ska fixa mig med lite mscara och så. Sen ska jag ut. Hörs sen!

god natt

Förut åkte jag & malin ut för att träffa söta tessan. Vi gick runt och flumma! haha eller vad säger ni?! fast de börja ju inte så bra för mig.. Vi började med att gå till jätten för att köpa göttgött. Så de köpte vi. Sen drog vi ju självklart till en lekpark och jag skulle ju såklart snurra iite på en gunga som snurra runt, runt, runt , runt, runt i 1811. Och jag blev ju yr. haha! Så jag var ju inte rikitgt på topp men sen blev de lite bättre! hehe.♥

haha tessan och malin på lekplatsen ikväll

 

Men nu ska jag sova. Hur trött som hälst är jag. Hehe. Mår faktisk fortfarande lite illa. God natt! 


snabbis

Hejhej!

Nu sticker jag & malin ut och träffa tesse luring. :) Kram!

BILDER




Jag ramlar med stil..!







Lite bilder från idag på gardesanna idag. Men nu är det thaimat som ligger högs upp på listan. Hörs sen kram!




duschen nu

Nu är vi hemma från gardesanna! Vilken härlig dag det har varit. Sol, bad , bus , musik , skämt ut oss för japaner, kortagningar , hoppa från klippor , fika m.m. Underbart! Brände axlarna menmen.. haha!

Jag & malin var lite trötta i bilresan ner för vi somna lite innan 4 igår och så ringde mamma och väkte oss vid 10 och sa "följa med till gardesanna ?" haha vist. Men hur kul blev det inte !? :D

En gullig bild från idag

Mera bilder kommer. Men nu ska jag skutta in i duschen. Kram♥

solar och badar!

hejhej. just nu är jag & malin på gardesanna och lever livet. skriver mera sen. nu ska jag och malin hoppa i vattnet igen. woohoo. BILDEN TOG JAG NU. KRAM!

gardis

Hej!

Igår hade jag fett kul hos ohlssons. Filmen var så himla bra! haha vi skratta så vi gick ont i magen.. allafall jag! ;)

Nu åker jag , malin och mamma till gardesanna! Första gången på hela sommaren!♥ Nu ska här badas. Ha det gött för nu ska vi snart åka. Kram


jag & malin fick till en mystisk min igår när vi tog lite bilder, hehe


ut




Nu drar vi ut! woohoo. Högtalarna är med!

MOVIE TAJM

Hej!

Nu sticker jag hem till Ohlsson´s. Filmkväll ikväll. Woohoo.  

Lite bilder från idag;







Kolla mig i mitten! hahahah

Vi hörs imorgon. Ha det gött. Kram och god natt♥

borta bra men hemma the best

Hejhej!

Efter farmor cykla jag och malin till stan en snabbis. Mötte upp jossan och christer och hyrde film på hemmakväll + massa godis! På lindex köpte jag även ett par hur gulliga troser? Ett par blå söta..
Klicka för att stänga bilden
(snodde bilden av malin, haha vi köpte samma)


filmen + godiset

Ikväll ska jag , malin & jossan se på the movie. Sen ska jag sova där.

Nu är jag hemma hos mig , jag skulle bara hem och äta tacos. Nu ska jag packa "sova över grejjor" och digga med till Hanna montana. Min nya idol. Sorry malin , du åkte ner en plats.
Hörs sen! 

farmor daxs!

Hej bloggen!

Stan kanske får bli lite senare. För jag hade glömt att jag ringde ju farmor igår kl. 1 och fråga ifall jag & malin fick äta där idag! haha. Vi pallar inte göra mat. Och det gick ju bra såklart. hihi. Hoppas vi hittar dit. Brukar ju mest åka bil dit och nu ska jag cykla, hoppas malin kan vägen!

Såhär ser jag ut idag:



favoshortsen
linne "style" - gina
smycken
concerse


En vaken, en sjusovare.. ;)

 God morgon!

Sitter i soffan i min ensamhet och kollar på "pingvinerna från madagasker". Malin har ju såklart inte vaknat än. Men tänkte snart hoppa på henne eller hälla ett glas vatten över henne. hehe. Mamma & pappa är i gbg och kollar kristallkrona så jag kanske kan sätta på musik på högsta vulym ? woho. Nej jag vet.. jag gör alla grejjer. Då flyger hon nog upp! mohahah!

Dagens planer?
ja. De har jag inte riktigt kommit på en. Men drar nog till stan en snabbis och tar en fika eller något.
Juste! Nu måste jag gå ut i garaget och hämta in Stampe till sin vanliga bur. Det åskade inatt så vi gick ut och satte honom i garaget.
Kram♥


rör på röven!

ELIN + MALIN + ETT GOLV + MUSIK = INGE BRA KOMBENATION!

 

HÖRS INATT!


snabbis hemma



hejhej♥

 

Nu är jag hemma hos mig. Jag skulle bara äta. Nu ska jag cykla hem till saras mormor och morfar och hämta lilla sara där som inte våga vara hemma själv när jag gick hem och skulle äta. haha! skojja. Sen ska vi cykla hem till hennes mamma och fortsätta packa. Sen vid 5 ska jag träna. Kram!


underabart härliga!


HAHAHAHAH det gjorde min dag! :d

gissa var jag är ?



När ni ser denna efekten på bilderna så vet ni att jag är hos saras pappa! :D
Så om ni inte har fattat det så är jag hos sara. hehe. Håller på att hjälpa henne tt packa till färjelanda cup. Och tjockar mig med chips. Ha det gött. Kram♥

god morgoniiiss


God morgon. Idag vet jag inte vad som händer mera än att jag kanske ska träna vid 5. Kännner ju mig som en gamal tant när jag går omkring här. haha! Men jag ska nog försöka vara med en liten stund.

Nu ska jag gå och gära käka. Sen ut på altanen lite. För solen har kommit fram nu. :)
Kram


home sweet home

hej! Kom hem från skoftebyn lite innan elva. Har duschat och bytt sängkläder. Nu sitter jag och äter melon, vattenmelon. Underbart gött. ;) Jag, malin, tessan&sara träffade chrille , ceasar och julius i skoftebyn idag. Vi lira fotboll , kolla  tv, myste , brottning, jag och brudarna drog till en restaurang och käkade pizza. Vi orkade inte kolla på deras träning så vi leta upp närmaste restaurang och käkade. Och massa mera kul som man kan göra på sin fritid. hehe.
Men nu har jag inge mera att skriva så nu ska jag dra och borsta tänderna sedan sova. Hoppas min kropp mår bättre imorgon. Efter gårdagens träning så har jag ju inte kunnat gå ordentligt! haha! God natt♥


vår goda pizza vi åt idag


jag kommer va i skoftebyn ikv!

Hej bloggen !

Malin blev jättefin i håret idag!
Sen gick vi i några affärer och jag köpte några krämer. :) Sen en milkshake.

Nu ska jag dra till sköfta och träffa några vänner♥ Hörs ikv.


jag & malin förut


stan

Hej♥

 

Håller på att somna. haha. Nej men jag är sjukt trött! haha. Men nu ska jag åka ner till stan och kolla på när malin klipper sig. Sen ska vi gå runt på stan och mysa lite. Få se om jag orkar gå efter gårdagens träning! hehe.

en trött elin..


*duktig jag har varit nu!*

Helt död! jobbigaste jag har gjort på länge!
Nu har jag just duschat och nu sitter jag och äter mat. Skulle varit hos familjen ohlsson kvart i, men så blev det inte. Vi ska bort till edsborg och kolla på någon talangjackt. Nu ska jag springa och sätta på mig ett par shorts och vingla bort till malin&jossaa. Kommer knapas kunna gå där borta.. Malin får bära mig. hehe. Kram


joggning!

hej på er!

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara varit hemma och städat kanin busen. Jätte kul, lovar er.. ;)

Nu ska jag ut och jogga. Hörs sen! 
Puss♥



från kusten


jag lever ;)

9 augusti - ett datum jag kommer minnas.

Idag har jag gjort lite grejjer och sen åkte jag och mamma till överby. Köpte krämer till ansiktet. :) visar kanske sen om jag orkar.
Ikväll ska jag antligen gå ut med malin & sara. Eller vara hemma farmför tv:n med poppisar. Får se. haha.

Kram!


hejhej


jag just nu.

Hej på er. Familjen hartmann ska åka hem nu
Den senaste timmen har jag och Pelle kollat på scooby doo. haha. Nu ska jag säga hejdå till dem. Sedan blir det duschen. :) Kram!


bilder just nu








jag just nu, hihi.

hej♥

Har anlänt till sara busis nu! :d
Sen kanske vi ska ut och träffa några andra kompisar. Ha det gött. kram

sara

smiter från "festen". Åker bort till sara. :)♥

gäster ikväll igen

Ikväll kommer några vi känner hit. Familjen hartmann kommer. :) ska somvanligt äta god mat och snacka ;D hehe.
Såhär ser jag ut ikv!

en lätt outfit ,


JEANS AND SHOES

Hej på er igen. Tänkte visa er mina nya jeans och mina nya skor som jag har köpt de sista dagarna här. Jeansen är från GinaT och kostade 399 kr. Visar mera av dem sedan i en outfit.
Och ett par underbart söta skor från Smögen. 200 kr gick dem på.



bilder från idag

Hej♥

Nu är jag hemma. Har just ätit mat och fikat.
Kl.2 idag så var ju jag och malin på en grejj som man skulle utföra olika uppdrag med en robbott! Gick mest dit för miin syster höll i det. ;) Men det var kul och klurigt. haha.

inne påinnovatum idag;




siss =)
 robboten.

har filmat också. Ska be malin att få in dem på blogga :) hihi♥


På science center

hejsan!

Förut åkte jag och malin linbana till andra sidan. Där gick vi av och in på science center. Vi har gått runt och busat lite och nu sitter vi vid datan. Brevid oss sitter massa små killar som spelar CS. Har damp på ljudet, de har ju typ högst volym! haha.
Kl. 2 ska vi gå upp till andra våningen och bygga robbottar. Min syster håller i det då. :) najssnajjs.

Bilder kommer sen när jag kommer hem.
Efter robbottbygget så ska jag och malin till MAX och köpa en milkshake. Sen home. Ikväll får vi se vad som händer?♥

Ha det fint hörrni. Kram!


linbane daxs!

Hejj!

Nu sitter jag och äter frukost. Har redan ätit upp en halv skogaholms limpa! hehe.
Om en kvart så ska jag möta upp malin sen ska vi dra till slussarna och åka linbanan igen. Malin ville åka så jag ska åka med henne. Hinner inte skriva mera nu. Hörs sen. Puss!







1 bilden: Jag i kanoten igår
2 bilden: lucas, en av dem vi träffa igår
3 bilden: jag & sjöstjärnan blev goda vänner.

bilder!

Första dagen:

 

Då tog vi våran nya kanot, över vattnet och till bovall. Där träffade (eller lärde känna) 2 killar, hihi. Lucas och hampus. Sköna grabbs. ;) Först till affären och köpa göttgött. Sen till badplatsen och bada och hoppa! haha.
Lite bilder från dag 1:



ut och iväg


jag i kanoten



På badplatsen







Nä slut på bilder nu ska här hoppas!

- malin ? finns det maneter här?
- nej hoppa nu!


-
vågar inte, kör på MITT sätt




-
helvete vad kallt!

- upp och iväg! woho



Malins tur.
- Elin, vad mesig du är. SÅHÄR gör man!


- *hon simmar nöjt därifrån* så gör man Elin!


-
Eller såhär!


Sen på kvällen så drog vi till Smögen. Där köpte jag ett par skor.

kusinen, malin och jag

Andra dagen:

Dagen började med att vi var på ett utkiksberg och kolla läget. Hände lite saker där men orkar inte skriva det. Kanske senare..
Sen åkte jag, amanda och malin till bovall och badade. Sen åkte jag , mamma och malin hem.
Bilder från badningen, hihi.









Kusinen och maliiiiin


amandda, haha

Nu har malin kommit och vi ska nu duscha. Mera bilder kommer sen. Ikväll ska vi iväg till pizzerian och käka. Hungrig!! Kram



snabbiis

har just kommit hem från kusten. Har tagit 330 bilder + filmer från kusten. Ska lägga in dem på datan nu och lägga ut några sen. Och berätta vad vi har gjort. :) hörs sen.

kusten imorgon!

God kväll! hahahahah

Inatt ska malin sova över häääär. Myss juu. Ikväll har vi promenerat, käkat , duschat i en timma. hehe. Och nu ska vi dra och poppa popcorn. Nu vet ni. haha!

Imorgon;
Då ska jag åka ut till kusten med mamma och malin busis. Ska till mormor. Pappa ska inte med , då ska ju heller inte datan med. Så jag få se hur de blir med uppdateringen. Men jag kommer hem på lördag kväll! (: Kram♥

bild från linbanan idag


snabbis ;)

hejhej. Förut så drog jag och mamma till överby. Och malin busis följde med! :d jag köpte ett par jeans som jag visar sen♥

(videorna från stockholm kommer ut på bloggen när malin har fått sin data, den gick ju sönder.haha!)

jag & malin just nu! haha

home

Hej. Har just kommit hem från träningen. Vi fick avbryta för de regna och åska.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag träffa malin ohlsson som kommer hem från stockholm om en kvart! :) vi har en del att prata om. Ha det gött. Kram♥

Nu drar jag och tränar (WOW)



fråga inte vad jag gör på första bilden.. ;) hihi.

Nu sticker jag och tränar. Ska träna fotboll i en och en halvtimma (!) på TFK. Sen ska jag hem och tänka på hur duktig jag har varit. hehe. Kram!♥

(träningen börjar 5 så först så ska jag till sara en stund)


perfekt ju



Dagens outfit med de nya kläderna. :d

new

Hej igen.

Efter jag & mamma åkt  linbana så åkte vi ut till överby. Där blev de lite shopping. Fick tag i detta;


* jeans - gina
* underbart skön tröja - cassels
* skolgrejjer - bokia fyy ;)

 

upp och iväg

Vet ni vad jag har gjort idag ?
Jag har åkt linbana! hehe.






1:a bilden är kanalen som leder bort till slussarna
2:a bilden är stan till höger om mig
3: kommer inte ihåg, hehe
4:e haha siss!

BUSIS MED SARIS

Hehej.

Tänkte bara skriva lite fort och säga att jag är hos sara och busar. hihi. Jag cyklade hit efter fotbollen. Puss♥


till TFK

Hej !

Nu är jag hemma från överby. Orkar inte berätta så mkt men jag köpte ett par troser.

Nu ska jag åka ner till TFK och kollar på när syster och kp lirar. ;) kram!♥


överby

Hejhej. Det blev inte stan. Det blev överby! :) så kl. 1 kommer sara och hämtar mig. Sen bär de av till underbara överby. hihi. Det var mera än en månad sen jag var där! inte likt mig.

Såhär ser jag ut idag;


Kram!

yeees

Efter 12 minuters snack med sara siktröm så fick jag äntligen med henne till stan för att ta en fika med mig ! :d
så kl. 1 ska vi mötas så jag ska börja göra ordning mig nu. Puss♥


Trötter

Hej på er godningar.

Nu har gästerna gått hem och jag är skit trött. Tror inte att jag ska sätta på någon film ikväll. Jag kommer ju somna efter 10 min typ, haha. ;)



Imorgon har jag inga planer. Hoppas de blir fint väder!♥ Kram och god natt bloggen!


mobilblogg - mätt!

"veeeeem kan stoppa mig när jag bara rullar fram!?" så mätt är jag nu. efterrätten var underbart god. förutom vinbären och blåbären som jag gav till min syster ;) hihi. ikväll så ska jag se på film, det är kvällens planer. haha. puss
JAG JUST NU

mobilblogg - tårta

HEJHEJ. JUST NU FIXAR VI " BARN" TÅRTAN SOM VI SKA HA TILL EFTERRÄTT. HAHA VI , ELLER RÄTTARE SAGT SYRRAN FICK GÖRA OM TÅRTAN 3 GÅNGER. DET SKULLE BLI MARÄNG MEN DET BLEV DET INTE. HAHAHAHAH. MEN NU ÄR DEN PERFEKT OCH BÄREN ÄR SNART PÅ PLATS. HIHI. KRAM!

Kvällens outfit

Hejhej!

Vad har jag gjort idag ? jaa de kan man fråga sig. Jag har gått in i en glasdörr för jag blev rädd för en geting. Jag har plockat vinbär och känat pengar. Jag har varit med min syster som snart ska flyta från mig.. och jag har spelat fotboll i trädgården. Och jag har solat. Det är ungeför det jag har gjort idag. Nu har jag iallfall duschat och smörjt in mig. Man måste ju ta vara på den lilla färgen man får när man solar. ;)
Kl. 6 kommer grannarna hit.
Så här kommer jag se ut ikväll, kvällens outfit!





*klänning - bikbok
*converse

Ha en fin kväll. Kram♥

TRÄD



Viste ni att jag har ett eget träd? haha :d det är sant. De är inte så stort men. De har 4 olika sortes äpplen på, på samma träd! Och nu har äpplerna kommit. Och Sampe fick bli den som smaka först. Och han värka gilla det. haha. Kolla första bilden. Har slickar sig runt munnen. Gullgull♥

 

Idag har jag inga planer. Vädret är inte på topp.
Fast ikväll ska vi få gäster. Grannarna kommer. Men ha det gött. Kram!

 


Lagar hemmagjord pizza!

Japp. ;) hemma gjordpizza blir de idag! Blev jättesugen, hihi. Så nu ska degen stå och gäsa i en timma sen så ska jag börja mend pizzan.

Kram

mobilblogg - kollat film

wow vad klockan blev mycke då. har legat uppe i min säng och kollat på film. filmen var riktigt spännande så kunde inte stänga av! haha. men jag ska snart ta och lägga mig. BÖRJAR BLI TRÖTT (HUR LYCKADES JAG FÅ STORA BOKSTÄVER MITT I ALLT?!) HAHA AJA GOD NATT PÅ ER (L) 2


ut

Efterrätten var toppen (Y).

Men nu ska jag dra ut och möta upp malin för en liten promenix. Ska bli skönt att få lite luft :)


*smjukis tröja - millers
*tröja - JC
*jeans - gina (syns inte på bilden men..)

Kram!

hej!

Har just ätit mat. Hur gött som hälst och är helt prott mätt. Fast de får jag ju inte vara. För efterrätten kommer ju sen! ;)


snabb bil, tagen nu

Men nu ska jag gå ut till dem andra. Puss på er♥


OUTFIT









dress - ginatricot
converse
lite smycken
Jag behöver sola!

Hej♥

 

Klockan 6 kommer syrrans killes föräldrar. Eller rättare sagt, hans mamma och hennes sambo.

Då blir de grillat med massa goda såser! :D underbart gött, snacka om att jag är hungrig.

Ha en fin kväll. Kram!


sara

Hejsan♥

 

Nu sticker jag hem till sara en snabbis. Sen ska jag hem och fixa mig inför ikväll. Bilden är tagen nu och jag har inget smink på den. :) puss.



update: kom till  sara och hon ligger och sover! HAHAHA tur att hon lämnade dörren öppen


god morgon!

God morgon bloggen♥

 

Började min morgon med en dusch. Så nu är jag pigg! Jag ska snart gå in i mitt badrum och sminka mig. Sen ikväll kommer de gäster hit. Min syrras pojkväns föräldrar kommer. Då ska vi äta lite gott och så :)


Idag? idag vet jag inte vad som händer ? vädret är ju självklart inte så bra. Men just nu regnar det inte iallfall.
Aja. Sminkning next. Kram!


*kladdkakemuffins*

Hej på er.

Förut satt jag och sara i min säng och myste. Sen blev de inte så mysigt när stampe kissade i min säng..men de gav iallafall power på mig. haha.

Vi var även ute och åkte bobbycar förut, hehe. Sen hem och baka kladdkakemuffins. Riktigt goda om jag får säga de själv. ;)
Sara gick för någon halv timme sedan. Nu har jag gjort ordning mig för natten och ligger i min säng och myser med mig själv, hehe.

RSS 2.0