svar på kommentar!

Hej på er. Efter skolan så cyklade jag hem i det busiga regnvädret med mailn, emma, gabi och Lund! brr va kallt de va.. Hann nästan bara hem, för sen bar det iväg till skolan igen för utvecklingssamtal med ingegerd. Det gick bra tyckte jag :) hihi.

Har varit hemma nu och suttit vid datan, sen knackade de på dörren och 2 kompisar stog där. haha. Drog och ut hängde med dem lite =) Fast nu är jag hemma och väntar på att mammi ska komma hem. Då ska hon&jag laga mat. Mys!

Fick en liten kommentar
lovisa :d om trötter:
hej du :)
har hört att du spelar fotboll,
hur många gånger tränar du i veckan,
och ungefär hur länge tror du att du kommer hålla på :P
och i vilket lag spelar du ? ;)
är det blandade åldrar eller är det bara sånna i din ålder :)
om de är med äldre/yngre tycker du det är bra eller dåligt ? :)
puss :*


Hej lovisa!
Ja, jag spelar fotboll.
Vi tränade på tisdagar och torsdagar. Men nu när vinern kommer så har vi börjat innomhus på måndagar, vi började faktiskt redan idag! Jag hade ont i halsen så så jag kunde inte träna! Sen kanske vi springer en gång i veckan också, det vet jag inte ännu.

Jag vet faktiskt inte hur länge jag kommer hålla på, jag tyckte det var roligare med fotboll förr. Men jag tror att jag kommer sluta fotboll efter årskus 9. Jag vill inte missta klassen, den är så goo!
Jag spelar i TFK, trollhättansfotbollsklubb.
Jag gick i F96 för va kan det varit? ett år sen? Men sen var det så många som slutade så vi fick slåihop med F97, ett år mindre. Så nu tränar vi med dem.
Jag bryr mig inte såmycket faktiskt. Det viktigaste är att man har kul tycker jag! Och har bra tränare!

Jag går i fotbollsklass på lyrfågelskolan. Där tränar vi på tisdagar och torsdagar. Vi är oftast utomhus och kör. Så alla i min klass gillar fotboll.. haha!

hoppas du fick svar lovisa ! puss :*










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0