goonatt <3

UNDERBAR DAG IDAG! Donken var ett minne asså!

Kvällen började med att jag och malin sprang i snön när de var 8 min kvar till att bussen skulle gå. Vi sparng i snön och vi hann! :)

Det började redan när jag gick ur bussen att bli pinsamt när jag skämde ut mig för en 18 åring men årkar inte berätta det. haha.

Inne på överby mötte jag och malin upp tessan, sara och emma. Vi gick i lite affärer sen kollade vi på modevisningen som veromoda hade (: Hittade inget idag..
När överby stängde drog vi till donken med chrille och julius också. Där blev det massa damp med en familj brevid asså. SVERIGES SKÖNASTE FAMILJ! HAHA jag &malin hjälpte han och bäda brickor till han familj, asså herregud. Sen så skratta jag och malin så mycket så hon i kassan bara: tappar ni brickan (det var 7 fulla drickor på) så får i själva skrubba sen! Man bara surkärring! HAHA. Sen så sa han till oss att hans kompis bara kunde syrianska. Jag bara: HABIBII! HAH ojojoj.H'de även mera men orkar inte skriva.

DONKEN 25 NOVEMBER 2010 HAR LAGT SOM ETT MINNE!

Sen är vi skulle hem så hade alla gått ut men sen kom tessan&malin på att de skulle kissa så dem sprnag in igen. Jag, emma och sara sprang till bussen som just kom. HAHA Tessan & Malin hann inte med så de blev kvar på överby! Men vi väntade på den i stan sen. Sålänge hoppade jag&sara i snödrivor. Bilder kommer här ner nu men smarta emma som tog bilden zoomade ju så man ser ju inte hur stor snödrivan är egentligen. haha men den var enorm och jag&sara fastade på toppen ;) haha.




julle&chrille (:




lisa&lisa (:




haha oo checka snygga brudens kläder till vänster, haha.




jag&sara när vi väntade på malin&tessan , haha (L)

Nu ska jag göra engelskan, läxförhör imorgon. Puss godnatt<3

Kommentarer
Postat av: olivia almqvist :D

HAHAHAHAHAAHAAH, ffan va snygg jag är ! ;)

2010-11-25 @ 21:46:53
URL: http://oliviaalmqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0