Origenteringen

Hello!

Idag var det origentering på slätthult. Jag&malin var 2 iväg. Först så följde vi efter några killar i vårna klass. Men det kom på oss. Så Gabii, Casper, Olivia, Aggan och vi sprang i en grupp. Sedan träffade vi typ alla i vår klass så alla sprang typ tillsammans. Men så skulle vi springa genom en åker. Och så såg jag och malin en kontroll åt andra hållet. Så vi sprang dit. Men SJÄLVKLART så var det inte våran kontroll. Så då var vi ensamma i skogen. Och ni vet hur det bruksar sluta. Då gick en stund och sedan ropade vi på hjälp. Då säg vi några i 8:an. Mina gammla gympa kompisar, Linneá och Sarah. Vi frågade dem var vi var. Då sa den att vi hade haft kartan på fel håll hela jävla tin! inte så konstigt att vi spang fel x)
Så var på G igen. Vi vet inte vad vi sprang på för tid men det bloggar jag mera om på måndag :)
Efter orgenteringen så tog vi ett skönt bad i Malins badkar. Det var skööööönt! ;)

Efter det sköööna bader så åkte jag, mamma och pappa till banken och fixade ett bankkort till mej. Men det kommer inte förrän om en vecka typ. 

( denna bilden hör inte ihop med texten men jag hittade den på malins dator och tyckte den var på jävla sööt :) sara till väster, Olivia i mitten och jag till höger.

SES!


Kommentarer
Postat av: Olivia <3

Haha, vilken fin bild xD <3 Känner meej smidig :P

2009-09-25 @ 18:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0