rolig dag för vissa ! hehe

Hejjjj :d

efter skolan drog malin med mig hem.
vi skulle dra ut på altanen och chilla men där låg min syrra i bikini. Så jag låste altan dörren. Hon hörde inget . och sådrog vi ut genom andra dörren och sa: vi drar till malin nu. Hon bara okej!
men vi drog ju inte till malin, vi drog in istället. (och baka) sen så hörde vi att hon började banka på alla dörrar. HAHAH. och där inne satt jag och malin knäpp tyska (fast de viste ju inte hon, hon trodde ju att vi var hemma hos malin) vi reste oss upp och såg min syrra börja gå ner för gatan i bikini! HAHA. vi höll på att skratta ihjäl oss!
Sen  hände de mer att hon ringde och så men orkar inte skiriva :D
sen käkade panpizza och va inne på datan.
dani skrev: jag gör so läxan. Både jag och malin bara vaaa ??? han ba ja de har vi . Ja bara: kan inte du komma och lämna en kopia till oss ? (A) och de kunde han! snällt! så vi mötte uppp han på tfk. Vi bjöd på en chokladboll som malin hade bakat. efter de drog jag, malin och dani hem till gabi (gaybereal) vi försökte komma in men de gick dåligt! så de blev damp utanför med gabi . haha hans syrra blev lite sur på mig&malin för vi var lite högljudda! hon hade fönstrer uppe och bara: men shiiit! haha.
vi har fixat en fin present till gaybereal som vi ska ta med till fct! han blir nog jätte glad (Y)

nu är jag hemma och malin har gått hem för att fixa sig till fct som vi ska gå på sen. De ska jag också göra nu, pusss.

min syrra när hon gick ner för gatan så glatt! ;) hehe.


här satt vi och baka i ett hörn så hon inte kunde se oss i fönstret

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0